پنیر پارمزان چگونه تولید می شود؟ + ویدئو

پنیر پارمزان (Parmesan) یک نوع پنیر سخت و سفت ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه می‌شود. این پنیر با طعمی قوی، نمکی و کمی تند شناخته می‌شود و معمولاً به صورت رنده‌شده در غذا‌هایی مثل پاستا، سالاد و سوپ استفاده می‌شود.

۱۲ تیر ۱۴۰۴

شناسه خبر:

۴۵۱۹۸۷

منبع

مطالب پیشنهادی

اشتراک‌گذاری این مطلب:

نظرات کاربران

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *