اگر از ترشیهای تکراری خسته شدهاید و میخواهید مزه جدیدی را امتحان کنید، ترشی قارچ و فلفل دلمه ترکیب بسیار مناسبی برای تنوع سر سفرههای شما محسوب میشود.
برای طعم دار کردن این ترشی میتوانید از انواع سبزیجات، سیر، پیاز، ادویه و فلفل استفاده کنید.
اگر میخواهید ترشی قارچ و فلفل دلمه مجلسی داشته باشید، بهتر است از قارچهای دکمهای کوچک استفاده کنید تا نیازی به خرد کردنشان نداشته باشید و حتما از فلفل دلمهای قرمز در ترکیب ترشی استفاده کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشید.
مواد لازم قارچ ۱ کیلو فلفل دلمه رنگی نیم کیلو یا ۲۵۰ گرم نمک ۱ قاشق غذا خوری زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری فلفل قرمز خشک خرد شده ۱ قاشق غذا خوری پیاز کوچک یا حبه سیر یک عدد نعنا و جعفری خشک به میزان لازم سرکه به میزان لازم
طرز تهیه فلفل دلمه و قارچ را خلالی خرد کنید، پیاز و سیر را اضافه کنید و داخل شیشه مناسب بریزید.
نمک، فلفل و زردچوبه روی آن بپاشید و سبزی خشک رویشان بریزید.
روی شیشهها را با سرکه پر کنید و درشان را ببندید و در یخچال نگهداری نمایید.
بعد از ۲ هفته ترشی شما آماده است.
ترشی قارچ و فلفل دلمهای مواد لازم
فلفل دلمه ( رنگهای دلخواه ) ۲ عدد قارچ ۳۰۰ گرم سیر ۴ حبه سرکه سفید ۱ و نیم لیوان دسته دار فرانسوی نمک ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری طرز تهیه ترشی قارچ و فلفل دلمه؛ آسان و خوشمزه
طرز تهیه
فلفل دلمهها را روی شعله پخش کن یا داخل فر کباب کنید و به شکل دلخواه خرد نمایید. قارچها را ورقهای خرد کنید و در قابلمه بریزید و ۶ قاشق غذاخوری سرکه و ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه نمایید و ۲ دقیقه روی حرارت زیاد بگذارید و سپس آبکش کنید.
همه مواد را مخلوط کرده در شیشهای تمیز بریزید و روی آن را با سرکه پر کنید و در صورت تمایل کمی نمک اضافه کنید.
میتوانید از سبزی دلخواه و ادویه ترشی و چند عدد فلفل سبز تند در ترکیب این ترشی خوشمزه استفاده کنید.
در ظرف را ببندید و دور از نور خورشید نگهداری نمایید. یک هفته بعد ترشی شما آماده است.
ترشی قارچ و فلفل دلمه و هویج مواد لازم
قارچ ۱ کیلو گرم هویج نگینی خرد شده ۲ فنجان فلفل دلمه نگینی خرد شده ۲ فنجان نمک ۲ قاشق غذا خوری فلفل سیاه ۲ قاشق غذا خوری سرکه سفید ۲ فنجان سرکه بالزامیک ۱/۲ فنجان
طرز تهیه
قارچها را به ۳ – ۴ قسمت تقسیم کنید و درون قابلمهای در حال جوش با نیم لیتر آب و ۱ قاشق مربا خوری سرکه بریزید و ۲۰ دقیقه بجوشانید.
بعد از ۱۰ دقیقه هویج، نمک، فلفل سیاه و تخم کرفس را اضافه کنید.
سرکه سفید و بالزامیک و فلف دلمه را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر بجوشانید.
سرکه را در کاسهای شیشهای بریزید و بگذارید سرد شود سپس در ظروف شیشه ای بریزید و در شیشه را ببندید و به مدت ۱۰ دقیقه در حمام آب گرم قرار دهید.
نظرات کاربران