طرز تهیه چای ماسالا با شیر نارگیل

شیر نارگیل یکی از مواد غذایی با طعم دلپذیر و خواص بی نظیر است که به راحتی می تواند به عنوان یک پایه برای انواع نوشیدنی ها استفاده شود. این شیر خوشمزه در cuisines آسیایی و در بسیاری از دستورهای غذایی مدرن نیز جایی خاص دارد.

چای ماسالا یکی از نوشیدنی های سنتی هندی است که با اضافه کردن شیر نارگیل، طعمی منحصر به فرد و خوشمزه به خود می گیرد. در ادامه، مراحل تهیه این نوشیدنی را بررسی می کنیم.

مواد لازم:

۲ فنجان آب

۲ قاشق چای خوری چای سیاه

۱ قاشق چای خوری دارچین پودر شده

۱ قاشق چای خوری هل (پودر شده یا دانه های کامل)

۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده

۱ فنجان شیر نارگیل

عسل یا شکر به میزان دلخواه

چای ماسالا با شیر نارگیل

مراحل تهیه:

جوشاندن آب: در یک قابلمه، آب را به جوش بیاورید.

اضافه کردن ادویه ها: چای سیاه، دارچین، هل و زنجبیل را به آب جوش اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ تا ۷ دقیقه به آرامی بجوشد.

اضافه کردن شیر نارگیل: بعد از اینکه چای به خوبی دم کشید، شیر نارگیل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲ دقیقه دیگر بجوشد.

شیرین کردن: در این مرحله، عسل یا شکر را به نوشیدنی اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا حل شود.

سرو: نوشیدنی را از صافی رد کنید و در لیوان های سرو بریزید. می توانید آن را با دارچین یا هل تزیین کنید.

این نوشیدنی گرم و خوشمزه مناسب برای روزهای سرد است و می تواند آرامش و گرما را به شما هدیه کند.

 

منبع

مطالب پیشنهادی

اشتراک‌گذاری این مطلب:

نظرات کاربران

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *